Solvalla 28/1

| 2015-01-22 14:50

Det är dags för ännu en mixad V86-omgång på Solvalla och denna gång delar man värdskapet med Åby. Stall Stefan Hultman har två hästar till start på Solvalla i form av Quality Questioned och Venkatesh

 - Quality Questioned (lopp 7) var tvåa efter en häst som gjorde ett mycket bra lopp för klassen, berättar Tommy Berghagen.

 - "Lufsen" löper jämnt och säkert, han ser också ut att hålla den fina form han haft ett längre tag. Han har fått ett utgångsläge lite väl långt ut på vingen men vi får hoppas det kan lösa sig på ett vettigt sätt.

 - Utan strul på vägen och en alltför tung löpning ska han räknas även denna gång.

 - Venkatesh (lopp 10) kom efter en tung inledning fram utvändigt om ledaren efter ett halvvarv i sin senaste start, berättar Tommy Berghagen.

 - Han blev lite väl "vass" som han kan bli utan att ha en rygg att gå och var tidigt slagen. Allt ser bra ut med honom efter den starten och det är ju en herre med stor kapacitet.

 - Denna gång är förutsättningarna lite andra med ett tolftespår bakom bilen. Det är ju positivt på så sätt att Venkatesh får en rygg att gå i men samtidigt så blir han ju beroende av att det klaffar en del på vägen.

 - Med bra tempo och "rätt" ryggar kan han var en rysare men det behövs ju att det klaffar bra. Då har han han en bra avslutning att tillgå.

Kontakta oss

Travkompaniets stall AB
Yttersta Menhammar gård
178 90 Ekerö

E-post: info@travkompaniet.se

Om travkompaniet

Travkompaniet är världens största hästägarkonsortium med 7 000 andelsägare som äger travhästar av högsta klass. Stallet har fått fram många stjärnhästar, vunnit nästan alla årgångslopp i Sverige och många storlopp för den äldre eliten. I Travkompaniets stall är du med i travets elitserie. Häng med du också!

Om hur vi hanterar dina personuppgifter »